Koldtbord

22,- tillegg for brød og smør

KOLDTBORD

–Røkt laks/ørret
–Roastbiff
–Aspic
–Posjert Kyllingbryst
–Skinke
–Tomat & mozzarella salat
–Eggerøre
–Remulade & bearnaise
–Hjemmelaget majones
–Fruktsalat
–Kokt egg

248,-

FESTKOLDTBORD

–Gravet laks/ørret
–Posjert laks m/ pesto
–Aspic
–Roastbiff
–Posjert kyllingbryst
–Skinke
–Reker
–Spekemat
–Sennepsaus
–Eggerøre
–Hjemmelaget majones
–Remulade og bearnaise
–Fruktsalat
–Kokt egg
–Tomat & mozzarella salat
–Potetsalat

298,-

JUBILEUMSKOLDTBORD

–Gravet laks/ørret
–Røkt laks/ørret
–Skinke
–Aspic
–Reker
–Posjert kyllingbryst
–Spekemat
–Roastbiff
–Gryterett m/ ris & salat
–Riskrem eller karamellpudding
–Sennepsaus
–Eggerøre
–Tomat & mozzarella salat
–Hjemmelaget majones
–Kokt egg
–Fruktsalat
–Potetsalat
–Remulade & bearnaise

425,-

Tapas

Minsteordre 15 personer

TAPAS

–Mozzarella & tomatsalat
–Aioli
–Melon & spekeskinke
–Kjøttboller i tomatsaus
–BBQ Kyllingvinger
–Saltbakt potet
–Oliven
–Hvitløk i olje
–Soltørket tomat
–Fetaost i olje
–Chilimajones
–Focaccia
–Marinert scampi & nudler
–Tapaspølse med mango
–Smørkuvert
–Pesto

355,-

TAPASKOLDTBORD

– Røkt laks
– Reker
– Roastbiff
– Skinke
– Kjøttboller i tomatsaus
– BBQ Kyllingvinger
– Tapaspølser med mango
– Salbakt poteter
– Focaccia
– Eggerøre
– Hjemmelaget majones
– Remulade og bernaise
– Fruktsalat
– Aioli
– Mojo
– Chilimajones
– Oliven

384,-

Forretter

LAKSECARPACCIO

Marinert salat, sennep/rømmedressing, parmesan.

119,-

SASHIMI

Ponzosaus, sur eple, vårløk

145,-

Hovedretter

Hovedrettene serveres tilstrekkelig for 2 ganger servering!

SVINESTEK

Surkål, gulrot kokt potet og saus.

274,-

REINSDYRSTEK M/ BACON OG CHAMPIGNON

Rosenkål, gulrot, kokt potet, viltsaus og tyttebær.

319,-

RØKT SVINEKAM M/ SESONGENS GRØNNSAKER

Kokt potet og brun saus.

273,-

OKSESMÅSTEK

Gulrot, erter, kokt potet og tyttebær.

298,-

KJØTTKAKER

Erterstuing, kokt potet og brun saus.

254,-

BIFF STROGANOFF

Ris, salat og dressing.

259,-

GOD GAMMELDAGS KJØTTSUPPE

Godt brød og smør til.

224,-

HELSTEKT BIFF MØRBRAD

Sesongens grønnsaker, fløtepotet og rødvinsaus.

339,-

Dessert

HJEMMELAGET RISKREM M/ BRINGEBÆRSAUS

97,-

HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING

97,-

HJEMMELAGET SVISKEKOMPOTT

97,-

MARINERT BÆRSALAT MED KREM

97,-

Spekematbord

Minsteordre 15 personer

SPEKEMATBORD

–Spekeskinke
–Fenalår
–Sognemorr
–Potetsalat
–Fransk potetsalat
–Eggerøre
–Flatbrød
–Rømme

345,-

Snitter

RØKET LAKS & EGGERØRE

49,-

REKER & MAJONES

49,-

ROASTBIFF & REMULADE

49,-

SKINKE & FRUKTSALAT

49,-

Landgang

FOR 4 PÅLEGGSSORTER

187,-

Utleie av kokker

Vi vet av erfaring at det noen ganger er lønnsomt med fagfolk

550,- pr. kokk pr. time

Ønskes variasjoner fra vår selskapsmeny, så diskuterer vi det så gjerne.