Koltbord

17,- tillegg for brød og smør

KOLTBORD

–Røkt laks/ørret
–Roastbiff
–Aspic
–Posjert Kyllingbryst
–Skinke
–Tomat & mozzarella salat
–Eggerøre
–Remulade & bearnaise
–Hjemmelaget majones
–Fruktsalat
–Kokt egg

217,-

FESTKOLTBORD

–Gravet laks/ørret
–Posjert laks m/ pesto
–Aspic
–Roastbiff
–Posjert kyllingbryst
–Skinke
–Reker
–Spekemat
–Sennepsaus
–Eggerøre
–Hjemmelaget majones
–Remulade og bearnaise
–Fruktsalat
–Kokt egg
–Tomat & mozzarella salat
–Potetsalat

253,-

JUBILEUMSKOLTBORD

–Gravet laks/ørret
–Røkt laks/ørret
–Skinke
–Aspic
–Reker
–Posjert kyllingbryst
–Spekemat
–Roastbiff
–Gryterett m/ ris & salat
–Riskrem eller karamellpudding
–Sennepsaus
–Eggerøre
–Tomat & mozzarella salat
–Hjemmelaget majones
–Kokt egg
–Fruktsalat
–Potetsalat
–Remulade & bearnaise

377,-

Tapas

Minsteordre 15 personer

TAPAS

–Mozzarella & tomatsalat
–Aioli
–Melon & spekeskinke
–Kjøttboller i tomatsaus
–BBQ Kyllingvinger
–Saltbakt potet
–Oliven
–Hvitløk i olje
–Soltørket tomat
–Fetaost i olje
–Chilimajones
–Focaccia
–Marinert scampi & nudler
–Tapaspølse med mango
–Smørkuvert
–Pesto

335,-

Forretter

LAKSECARPACCIO

Marinert salat, sennep/rømmedressing, parmesan.

99,-

SASHIMI

Ponzosaus, sur eple, vårløk

105,-

Hovedretter

Hovedrettene serveres tilstrekkelig for 2 ganger servering!

SVINESTEK

Surkål, gulrot kokt potet og saus.

240,-

REINSDYRSTEK M/ BACON OG CHAMPIGNON

Rosenkål, gulrot, kokt potet, viltsaus og tyttebær.

281,-

RØKT SVINEKAM M/ SESONGENS GRØNNSAKER

Kokt potet og brun saus.

239,-

OKSESMÅSTEK

Gulrot, erter, kokt potet og tyttebær.

262,-

KJØTTKAKER

Erterstuing, kokt potet og brun saus.

227,-

BIFF STROGANOFF

Ris, salat og dressing.

222,-

GOD GAMMELDAGS KJØTTSUPPE

Godt brød og smør til.

195,-

HELSTEKT INDREFILET

Sesongens grønnsaker, fløtepotet og rødvinsaus.

356,-

Dessert

HJEMMELAGET RISKREM M/ BRINGEBÆRSAUS

88,-

HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING

88,-

HJEMMELAGET SVISKEKOMPOTT

88,-

MARINERT BÆRSALAT MED KREM

88,-

Spekematbord

Minsteordre 15 personer

SPEKEMATBORD

–Spekeskinke
–Fenalår
–Sognemorr
–Potetsalat
–Fransk potetsalat
–Eggerøre
–Flatbrød
–Rømme

335,-

Snitter

RØKET LAKS & EGGERØRE

43,-

REKER & MAJONES

43,-

ROASTBIFF & REMULADE

43,-

SKINKE & FRUKTSALAT

43,-

Landgang

FOR 4 PÅLEGGSSORTER

167,-

Utleie av kokker

Vi vet av erfaring at det noen ganger er lønnsomt med fagfolk

504,- pr. kokk pr. time

Ønskes variasjoner fra vår selskapsmeny, så diskuterer vi det så gjerne.