Koltbord
17,- tillegg for brød og smør
KOLTBORD
–Røkt laks/ørret
–Roastbiff
–Aspic
–Posjert Kyllingbryst
–Skinke
–Tomat & mozzarella salat
–Eggerøre
–Remulade & bearnaise
–Hjemmelaget majones
–Fruktsalat
–Kokt egg
217,-
FESTKOLTBORD
–Gravet laks/ørret
–Posjert laks m/ pesto
–Aspic
–Roastbiff
–Posjert kyllingbryst
–Skinke
–Reker
–Spekemat
–Sennepsaus
–Eggerøre
–Hjemmelaget majones
–Remulade og bearnaise
–Fruktsalat
–Kokt egg
–Tomat & mozzarella salat
–Potetsalat
253,-
JUBILEUMSKOLTBORD
–Gravet laks/ørret
–Røkt laks/ørret
–Skinke
–Aspic
–Reker
–Posjert kyllingbryst
–Spekemat
–Roastbiff
–Gryterett m/ ris & salat
–Riskrem eller karamellpudding
–Sennepsaus
–Eggerøre
–Tomat & mozzarella salat
–Hjemmelaget majones
–Kokt egg
–Fruktsalat
–Potetsalat
–Remulade & bearnaise
377,-
Tapas
Minsteordre 15 personer
TAPAS
–Mozzarella & tomatsalat
–Aioli
–Melon & spekeskinke
–Kjøttboller i tomatsaus
–BBQ Kyllingvinger
–Saltbakt potet
–Oliven
–Hvitløk i olje
–Soltørket tomat
–Fetaost i olje
–Chilimajones
–Focaccia
–Marinert scampi & nudler
–Tapaspølse med mango
–Smørkuvert
–Pesto
335,-
Forretter
LAKSECARPACCIO
99,-
SASHIMI
105,-
Hovedretter
Hovedrettene serveres tilstrekkelig for 2 ganger servering!
SVINESTEK
240,-
REINSDYRSTEK M/ BACON OG CHAMPIGNON
281,-
RØKT SVINEKAM M/ SESONGENS GRØNNSAKER
239,-
OKSESMÅSTEK
262,-
KJØTTKAKER
227,-
BIFF STROGANOFF
222,-
GOD GAMMELDAGS KJØTTSUPPE
195,-
HELSTEKT INDREFILET
356,-
Dessert
HJEMMELAGET RISKREM M/ BRINGEBÆRSAUS
88,-
HJEMMELAGET KARAMELLPUDDING
88,-
HJEMMELAGET SVISKEKOMPOTT
88,-
MARINERT BÆRSALAT MED KREM
88,-
Spekematbord
Minsteordre 15 personer
SPEKEMATBORD
–Spekeskinke
–Fenalår
–Sognemorr
–Potetsalat
–Fransk potetsalat
–Eggerøre
–Flatbrød
–Rømme
335,-
Snitter
RØKET LAKS & EGGERØRE
43,-
REKER & MAJONES
43,-
ROASTBIFF & REMULADE
43,-
SKINKE & FRUKTSALAT
43,-
Landgang
FOR 4 PÅLEGGSSORTER
167,-
Utleie av kokker
Vi vet av erfaring at det noen ganger er lønnsomt med fagfolk
504,- pr. kokk pr. time
Ønskes variasjoner fra vår selskapsmeny, så diskuterer vi det så gjerne.