Priser

Lunsjbuffet 199,- (10.00-13.15)

Middagsbuffet 239,- (13.30-18.30)

Søndagsbuffet 259,- (12.00-18.30)

Dessertbuffet, ikke kaffe inkludert 99,-

barn 13kr/pr.år opptil 12år.

Vi har stort fokus på god mat for å beholde kvalitet og smak på det vi serverer. Kaffe er inkludert i prisen. Vår målsetning er at enhver gjest skal få en god matopplevelse, og at alle kan finne noe som faller i smak.

Prøv vår buffet!God smak og kvalitet

Vi serverer hovedsaklig husmannskost. For oss er det viktig med god smak og kvalitet på det vi serverer. Vi driver primært med tradisjonskost, da spesielt på vår buffet.

Kaldmat:

Roastbiff, skinke, spekemat, posjert kylling, røkt laks, gravet laks, posjert laks, peppermakrell, potetsalat, fruktsalat, eggerøre, kokt egg, salat, pesto, majones, remulade, bearnaise, oliven, fetaost, syltet rødløk, kapers, svisker, tomatsalat, sursild, rømme, sylteagurk, rødbeter, rødløk, agurk +++

Varmmat: middag

Kokt potet, amandinepotet, kjøttkaker, erterstuing, steik, surkål, fisk, grønnsaker. Dette har vi fast.

I tillegg varierer vi hva det måtte være, pasta & kjøttboller, taco, lasagne, bacalao, gryteretter, fiskegrateng, løkringer, pølser med mere.

Hver søndag har vi i tillegg helstekt biff mørbrad med pommes og hjemmelaget bearnaise.

Hver torsdag kjører vi hjemmelaget klubb & duppe

Dessert:

Riskrem, rød saus, bringebærsaus, vaniljesaus, sviskekompott med fløtemelk, bringebærmousse, sjokolademousse, hvit sjokolademousse, pasjonsfruktmousse, tilslørte bondepiker, banansplitt, sitrongele, bringebærgele, skogsbærgele, sjokoladepudding, karamellpudding, frukt, vaffler med syltetøy og rømme, kaker, kjeks, Churros, +++

 * Av og til kan det forekomme mindre variasjoner i menyen

«Vår buffet inneholder et stort utvalg av varme og kalde retter, samt dessert. Vi har stort fokus på hjemmelaget mat for å beholde kvalitet og smak på det vi serverer. Kaffe er inkludert i prisen. Vår målsetning er at enhver gjest skal få en god matopplevelse, og at alle kan finne noe som faller i smak»